Veckans Lunch

 

 

 

Vecka: 26

 

Måndag:Korv stroganoff med jasminris.

Panerad spättafilé med remouladsås samt kokt potatis.

 

Tisdag:Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.

Kryddstekt fiskfilé med räksås samt kokt potatis

 

Onsdag:Benfri kotlett med skogssvampssåssamt stekt potatis

Stekt strömming med skirat smör, lingon samt potatismos.

 

Torsdag: Ugnsstekt isterband med rödbetor, lingon och dillstuvad potatis

Stekt spättafilé med örtmajonnäs och kokt potatis

 

Fredag: Kryddstekt kycklingfilé med soltorkade tomatsås, stekt potatis

Ugnsstekt laxfilé med limemajonnäs och kokt potatis

 

Lördag:Schnitzel med klassiska tillbehör samt stekt potatis

29/6Vitvinpocherad torsk med räksås samt kokt potatis

 

Söndag:Jägarbiff med timjansås, lingonsamt stekt potatis

30/6Panerad spättafilé med dillmajonnässamt kokt potatis

 

VECKANS

Pasta: Pasta Spaghetti bolognese med parmesanost

Vegetarisk: Grönsaksbiffar med tzatziki

 

DAGENS RÄTT serveras från kl. 11:30

Inkl. smör, bröd, dricka, salladsbuffé, kaffe och kaka

Måndag – Fredag 95: -

Lördag – Söndag 110: -