Veckans Lunch

Vecka: 34

 

Måndag:  Korv stroganoff med jasminris.

                 Panerad spättafilé med remouladsås samt kokt potatis.

 

Tisdag:     Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.

                 Stekt strömming med skirat smör, lingon samt potatismos.

 

Onsdag:   Benfri kotlett med skogssvampssås samt stekt potatis

                 Kryddstekt fiskfilé med räksås samt kokt potatis.

 

Torsdag:   Ugnsstekt isterband med rödbetor, lingon och dillstuvad potatis

                 Stekt spättafilé med dillmajonnäs och kokt potatis

 

Fredag:    Kryddstekt kycklingfilé med soltorkade tomatsås, stekt potatis

                 Ugnsstekt laxfilé med limemajonnäs och kokt potatis

 

Lördag:     Schnitzel med klassiska tillbehör samt stekt potatis

24/8         Vitvinpocherad torsk med räksås samt kokt potatis

 

Söndag:    Jägarbiff med timjansås, lingon samt stekt potatis

25/8         Panerad spättafilé med örtmajonnäs samt kokt potatis

 

VECKANS

Pasta: Pasta Spaghetti bolognese med parmesanost

Vegetarisk: Grönsaksbiffar med tzatziki

 

DAGENS RÄTT serveras från kl. 11:30

Inkl. smör, bröd, dricka, salladsbuffé, kaffe och kaka

Måndag – Fredag                      95: -

Lördag – Söndag                        110: -

 

Vecka: 35

 

Måndag:  Biff a la lindström med rödvinssås, lingon samt stekt potatis.

                 Panerad spättafilé med limesås samt kokt potatis.

 

Tisdag:     Kalops med rödbetor samt jasminris.

                 Kryddstekt fiskfilé med örtsås och kokt potatis.

 

Onsdag:   Gräddstuvad pytt med stekt ägg och rödbetor.

                 Stekt strömming med skirat smör, lingon samt potatismos.

 

Torsdag:   Fläsknoisette med championsås samt stekt potatis.

                 Ungsstekt laxfilé med limemajonnäs och kokt potatis.

 

Fredag:    Schnitzel med klassiska tillbehör och stekt potatis.

                 Fiskgratäng med färska grönsaker samt kokt potatis.

 

Lördag:     Timjanmarinerad kycklingfilé med ädelostsås samt stekt potatis.

31/8         Stekt fiskfilé med kall dillsås samt kokt potatis.

 

Söndag:    Pannbiff med skysås, lingon samt stekt kulpotatis.

1/9           Panerad spättafilé med remouladsås samt kokt potatis.

 

VECKANS

 

Pasta: Pasta carbonara

Vegetarisk: Vegetariska biffar med tzatziki

 

DAGENS RÄTT serveras från kl. 11:30

Inkl. smör, bröd, dricka, salladsbuffé, kaffe och kaka

Måndag – Fredag                      95: -

Lördag – Söndag                        110: -