UnGK´s gör om mig är igång!

Igår (onsdag) träffades dessa fem medlemmar på klubben för info om golfåret som kommer.

Det sattes gemensamma och individuella lektionstider och samtliga berättade om varför de sökte och vilka delar av spelet de troligen bör bli bättre på för att nå sina personliga mål, vilka var sänkta HCP, bli bättre med vissa delar av spelat likt järnen och puttning. Mål om att ha singel-HCP var också mångas delmål.

From nu kommer det att gå att följa dessa medlemmars framfart på hemsidan samt facebook.

Vi kommer med start i morgon att presentera en ”gör om mig” deltagare per dag under enklare form.

Sittandes från vänster ses Thomas Svensson, Lennart Nilsson, Christer Wiik, Claes Henningsson och Mika Haglund. Stående vår tränare Rasmus.

Stort lycka till önskar vi på UnGK