Lyckligt slut på Höstscramblen!

Lyckligt slut på Höstscramblen!

 

Dimma har en förkärlek för att parkera just över golfbanan vissa höstdagar, och det var den sugen på just i söndags då vi till stort startfält arrangerade Ulricehamns Höstscramble!

 

Starten fick flyttas fram ett antal gånger och kom tills sist iväg, två timmar försenade med som följd att vi fick korta av den till 15 hål.

Detta är såklart inte vad man önskar men förståelsen är väldigt hög bland tävlande, så dagen blev inledningen till trots väldigt trevlig.

Prisutdelning skedde klockan 19.30 och det var ändå ett antal medlemmar och gäster som troget stannade kvar/dök upp på prisutdelningen.

Familjen Ohlsson bestående av pappa Bert samt sönerna Anton och Elias (se bild) spelade mycket fin golf och vann A-klassen 18 slag bättre än HCP, eller åtta under par brutto!

B-klassen vanns av greenfeegästerna från Bredared/Herrljunga Dennis Johansson, Stefan Heiden och Simon Bjernhagen (se bild) på 21 slag under HCP, fantastiskt gjort!

 

Nu är tävlingssäsongen slut för 2019 och det betyder ju att även säsongen lider mot sitt slut. Väldigt vad en sommar går fort.

Förhoppningsvis är det ändå många fina höstgolfdagar kvar innan vi stänger.

 

Snälla tänk på att verkligen laga ALLA skador på fairways och greener för bästa möjliga övervintring och uppstart inför ett förhoppningsvis härligt golfår 2020.

 

Stort grattis alla som vunnit priser idag och övriga tävlingar under året!

 

Vi ses😊

TK/UnGK

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Greenfee 2020-05-31
Ytterligare en Nybörjarkurs planerad 2020-04-23
BANAN ÖPPNAR! 2020-04-06
Riktlinjer coronavirus 2020-03-31
Vårårsmöte Ulricehamns GK 2020-03-11