Bokningar!

Säsongen har varit fantastisk med ca 25% mer spel än under 2019, och både medlemmar och gäster har fått ”samsas” i högre utsträckning om starttider, inte minst på helgerna!

Vi har i stor utsträckning fått flytta ihop många en och tvåbollar till tre, och fyrbollar vilket i de allra flesta fall varit en positiv upplevelse för de flesta.
Den vanligaste kommentaren för de som blivit ihopflyttade lyder; nu känner jag ju flera medlemmar, va kul!

Det är högst troligt att detta är sättet vi behöver fortsätta att ”styra” tider på även under 2021. Anledningar är ”skapande” av flera lediga tider till medlemmar och gäster, som medför fler golfrundor och stabilare ekonomi.

Vi som flyttar tiderna bedömer alltid flytt för flytt, och hoppas att ni som inte haft kommentarer om dessa ihopflyttningar också tycker det är spännande och kul att få lära känna fler medlemmar och gäster som alla har golf gemensamt!

Stängning ordinarie bana!

Årets klimat samt ökningen av spel på vår fina bana har såklart satt sina spår, vi har börjat se början av ett antal svampangrepp som vi behöver jobba med. Dessa angrepp sprider sig med både maskiner och fötter, och för att vi ska kunna presentera en bana i allra bästa skick till våren har vi i helgen bestämt att detta blir sista veckan som vi har ordinarie bana öppen! Från och med nästa måndag spelar man från provisoriska tee´s till provisoriska greener.

OBS: Det är fortfarande krav på att man lagar uppslagna torvor och nedslagmärken på greener!

Ombyggnation tee ett samt green hål 18!

Arbete med att renovera gul tee på hål ett samt att bygga ny röd tee på hål ett färdigställs i skrivande stund. Därefter startar arbetet med att bygga om greenen på hål 18.

Det kommer att vara ett antal maskiner och arbetare i dessa områden, och de skall vara ifred för att kunna sköta sina jobb, så snälla alla nyfikna: kom upp till oss i kansliet och ställ era frågor, stör EJ de som arbetar i div maskiner eller med finjusteringar på marknivå!

Stängning shop!

Vi kommer att ha öppet vår shop till och med söndag!

Däremot kommer vi i början av december (ej bestämt vilka dagar) öppna upp shopen ett antal dagar för er som tycker golfutrustning är bra julklappar! Vi återkommer med dessa datum.

Bra att tänka på som medlem för vår gemensamma ekonomi: Vi håller exakt samma priser som tex Dormy, så handla i vår egen shop! Dessa pengar går ju tillbaka till oss själva.

Vi förstår såklart att många av er gillar andra fabrikat och tillverkare än de vi jobbar med, men kom in till oss med era önskemål, mycket kan vi lösa! Vi behöver dra åt samma håll!

Detta gäller i högsta grad även alla de positiva sponsorer som stödjer vår förening, vi har sedan länge budskapet: handla hos våra sponsorer!

Vi önskar alla en härlig höst!

UnGK